Vaihtolavapalvelu Joensuusta koko Pohjois-Karjalaan – kuljetamme ja tyhjennämme lavat

Ota yhteyttä

Konepalvelu H Tahvanainen Oy tarjoaa vaihtolavapalvelut Joensuusta koko Pohjois-Karjalaan. Saat meiltä lavat pitkäksi tai lyhyeksi aikaa. Tuomme halutessasi vaihtolavan paikan päälle ja kuljetamme sen täytenä pois. Huolehdimme myös jätteiden käsittelystä.

Rakennusurakka, siivousurakka tai muu tarve lavalle?

Tarvitsetko vaihtolavaa esimerkiksi rakennusurakan, remontin, pihatöiden tai siivoustalkoiden takia? Vuokraamme vaihtolavoja monenlaisiin tarpeisiin Joensuussa ja muualla Pohjois-Karjalassa. Lavojen koot vaihtelevat 8–30 kuutiometrin välillä.

 

Tarjoamme vaihtolavat:

  • siivoukseen ja remonttiin

  • risuille ja haravointijätteelle

  • rakennustyömaille.

Lavojen ja konttien vuokraus onnistuu kauttamme päiväksi tai pidemmäksi aikaa, joten kysy meiltä tarjous. Tutustu myös pienkoneiden vuokrauspalveluumme ja muihin palveluihimme.

Vaihtolavat kuljetuksella

Luonnollisesti palvelumme kattaa halutessasi myös kuljetuksen. Tuomme vaihtolavan paikalle ja viemme sen pois sopimuksen mukaan. Saat meiltä lavat kuljetuksineen nopeallakin aikataululla, ja myös lavojen tyhjennykset vuokrauksen aikana onnistuvat. Jos esimerkiksi pois heitettävän jätteen määrä ylittää sen, mitä olet ajatellut, voit tilata meiltä kätevän vaihtolavan tyhjennyksen. Tyhjennämme lavan ja palautamme sen sinulle vuokra-ajan loppuun saakka.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Kerromme mielellämme lisää vaihtolavoista ja niiden kuljetuksista.

Katso yhteystietomme tästä

Jätteiden käsittely asianmukaisesti

Jos haluat, hoidamme myös vaihtolavalle kertyneen tavaran käsittelyn asianmukaisella tavalla. Voit täyttää lavan esimerkiksi risuilla, vanhoilla tavaroilla tai vaikka rakennusjätteellä. Me viemme lavan sisältöineen pois ja hoidamme jätteen asianmukaisesta kierrätyksestä puolestasi. Laskutamme jätteen käsittelystä erikseen.

 

Kaikki vaihtolavamme voi täyttää reunoja myöten, mutta katsothan, ettei tavaran määrä lavalla nouse keskeltä laitoja korkeammalle. Peitämme lavan asianmukaisella, tieliikennelain edellyttämällä tavalla ennen sen ottamista kuljetukseen.

Pyydä tarjous vaihtolavasta!