Kaukolämpörakentamisen palvelut kokemuksella Joensuusta

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Konepalvelu H Tahvanainen Oy Joensuusta tarjoaa kaukolämpörakentamisen palvelut koko Pohjois-Karjalan alueella. Tarjoamme käyttöösi vahvaa ja pitkään kokemukseen perustuvaa alan osaamista. Yrityksemme on työskennellyt kaukolämpöurakoinnin parissa jo vuodesta 2008 asti. Valitse kokenut ja ammattitaitoinen kaukolämpörakentamisen asiantuntija, ja ota meihin yhteyttä!

Kattavat palvelut kaukolämpöurakkaan

Tarjoamme pitkää kokemustamme kaukolämpörakentamisen urakoihin. Osaavan henkilökuntamme ja monipuolisen kalustomme avulla pystymme hoitamaan erilaiset kaukolämpöurakassa tarvittavat työt aina maanrakennuksesta putkitoimituksiin.

 

Kaukolämpörakentamisen lisäksi tarjoamme laajan valikoiman myös muita palveluita. Tutustu esimerkiksi monipuolisiin maanrakennuksen palveluihimme sekä talvikunnossapidon palveluihin. Kerromme myös mielellämme lisää toiminnastamme, joten ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Katso yhteystietomme tästä

Kaukolämmön urakointia Savon Voimalle ja muille alan toimijoille

Konepalvelu H Tahvanainen Oy toimii kaukolämpöurakoissa tiiviissä yhteistyössä esimerkiksi Savon Voiman (entisen Fortum Joensuun) kanssa. Yrityksemme toimii pääurakoitsijana Savon Voiman kaukolämmön maanrakennusurakoinnissa. 

Otamme mielellämme vastaan toimeksiantoja kaukolämpörakentamisessa myös muilta alan toimijoilta. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää – annamme sinulle mielellämme tarjouksen urakoinnista.

Siirry yhteystietoihin

Tukea kaukolämpöön siirtymiseen kotitalouksille ELY-keskukselta

Kokemuksesta voimme sanoa, että kaukolämpöön siirtyminen ja kaukolämpöverkon hyödyntäminen todella kannattaa! Ympärivuotisessa asuinkäytössä olevien pientalojen omistajat voivat saada valtionavustusta öljylämmitysjärjestelmän korvaamiseen muilla lämmitysmuodoilla. ELY-keskukselta voi hakea avustusta öljylämmityksen vaihtamisesta esimerkiksi juuri kaukolämpöön. Tukea myönnetään niin kauan, kuin siihen varattua rahoitusta on jäljellä. Kiinnostuitko? Lue lisää tuesta ELY-keskuksen sivuilta.

ELY-keskuksen sivuille