Nosturiautopalvelut, koneiden siirrot ja muut palvelut Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa

Ota yhteyttä

Konepalvelu H Tahvanainen Oy:n palveluihin kuuluvat myös nosturiautopalvelut, koneiden siirrot ja paljon muuta. Tavoitteemme on tarjota kokonaisvaltaista palvelua maanrakennukseen. Urakkasi helpottuvat huomattavasti, kun saat kaiken yhdeltä ja samalta toimijalta. Voit tietenkin pyytää meiltä myös tarjouksen toivomiesi tehtävien hoitamisesta erikseen. Kuten muussakin toiminnassamme, palvelemme Joensuusta käsin koko Pohjois-Karjalan alueella.

Oheispalveluita maanrakentajille

Yrityksemme monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluvat paitsi maanrakennus ja maa-ainekset, kaukolämpötyöt, vaihtolavojen vuokraus ja talvikunnossapitotyöt myös paljon muuta maanrakennusurakoissa usein tarvittavaa.

 

Tarjoamme myös:

  • nosturiautopalvelut

  • koneiden siirrot

  • kontti- ja vaihtolavakuljetukset

  • paikkausasfaltoinnit

  • tiiveysmittaukset

  • täryttimien ja minikaivureiden vuokrauksen.

Luotettavat nosturiautopalvelut

Tarjoamme luotettavaa nosturiautopalvelua Joensuussa ja muualla Pohjois-Karjalan alueella. Nosturiautomme sopivat hyvin monenlaisiin nostotehtäviin. Koska meillä on nostureiden lisäksi tarjolla kattava valikoima muutakin kalustoa, pystymme tulemaan apuun monenlaisiin tehtäviin.

 

Uudenaikainen kalustomme ja osaava henkilökuntamme takaavat sen, että urakkasi hoituu kanssamme vaivatta, joten pyydä tarjous! Tavoitat meidät helposti puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Katso yhteystietomme

Muut palvelut teiden kunnossapitäjille

Osa muista palveluistamme sopii tiestön kunnossapidosta huolehtiville. Tarjoamme muun muassa tiiveysmittaukset Troxler-laitteella esimerkiksi asfaltin pohjista. Toimitamme mittauksesta asianmukaisen raportin. Lisäksi meiltä onnistuvat myös paikkausasfaltoinnit.

Ota yhteyttä!

Vuokrakoneet nopeallakin aikataululla

Kaikkia koneita ja laitteita ei ole järkevää omistaa itse. Jos tarve on satunnaista tai lyhytaikaista, voi olla järkevää vuokrata huollettu ja toimintavarma kone.

 

Tarjoamme vuokralle erilaisia pienkoneita, kuten:

  • täryjyrät 90 ja 450 kg

  • minikaivuri 1000 kg.

Kysy rohkeasti myös muita laitteita ja palveluita!

Yhteystiedot