Talvikunnossapitoa ja harjausta Joensuussa ja muualla Pohjois-Karjalassa

Ota yhteyttä

Konepalvelu H Tahvanainen Oy tarjoaa monipuolista tienhoidon palvelua talven ja kesän tarpeisiin. Talvikunnossapidon palveluihimme kuuluvat muun muassa auraukset, lumenajot ja hiekoitukset. Kesällä puolestaan hoidamme asfaltti- ja nurmialueiden harjaukset. Palvelemme Joensuusta käsin koko Pohjois-Karjalan alueella.

Osaamista ja hyvä kalusto talvikunnossapitoon

Teemme pitkään kokemukseen perustuvalla osaamisella ja monipuolisella kalustolla kaikki talvikunnossapidon edellyttämät työt. Tarjoamme niin aurausta, hiekoitusta kuin lumenajoakin, ja meiltä onnistuvat myös käsin tehtävät lumityöt.

Palvelemme sekä julkista sektoria että muita toimijoita, kuten taloyhtiöitä ja yksityisiä kotitalouksia, Joensuussa ja muualla Pohjois-Karjalan alueella. Lumenajon teemme 30 kuutiometrin konteilla omalle lumenkaatopaikallemme. 

Talvikunnossapito nopeasti ja kelloon katsomatta

Talviakaan tarjoamme auraus-, lumenajo-, käsilumityö- ja hiekoituspalvelua Pohjois-Karjalan alueella. Käytössämme on lumenkuormaukseen sopiva traktori sekä esimerkiksi runsaasti kuljetuskalustoa, jolla työt onnistuvat nopeasti. Tarvittaessa tartumme toimeen päivystysluonteisesi viikonpäivään ja kellonaikaan katsomatta, 24/7.


Tarjoamme talvikunnossapitoa joko kertasopimuksella tai vaikka koko kauden kestävällä jatkuvalla sopimuksella, jolloin olemme valmiina tarttumaan toimeen aina kelin niin vaatiessa. Talvella kalustomme on usein nopeasti ajossa, ja palvelemme sopimusasiakkaitamme luonnollisesti ensimmäisenä. Jos haluat varmistaa sen, että teillä ja pihoilla pääsee liikkumaan myös sydäntalvella, kannattaa solmia lumitöistä sopimus jo ennakkoon, jolloin saat palvelua ilman odottelua.

Ota yhteyttä!

Kesän kunnossapitotoimet hyvällä kalustolla

Palveluihimme kuuluvat myös kesäajan kunnossapitotoimet asianmukaisella kalustolla. Hoidamme asfaltti- ja nurmialueiden harjaukset joko pyöräalustaisen kaivinkoneen keräävällä harjalaitteella tai pyöräkuormaajan keräävällä ja kastelevalla harjalaitteella. Kiinnostuitko kesäajan palveluistamme? Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi.

Katso yhteystietomme tästä