Maanrakennuksen palvelut Joensuusta koko Pohjois-Karjalaan

Ota yhteyttä

Konepalvelu H Tahvanainen Oy Joensuusta tarjoaa monipuolisesti kaiken maanrakennuksen sekä maa-ainekset. Palvelemme kaikenlaisia asiakkaita koko Pohjois-Karjalan alueella julkisesta sektorista yrityksiin ja yksityisiin kotitalouksiin vahvalla ammattitaidolla ja monipuolisella kalustolla.

Kaikki maanrakennukseen samalta yritykseltä

Ammattitaitoisen henkilöstömme ja monipuolisen kalustomme avulla pystymme toteuttamaan kaikki maanrakennuksen vaiheet. Teemme hyvää rakennustapaa noudattaen erilaiset kaivuutyöt, muun muassa rakennusten pohjat ja perustukset, teiden ja katujen pohjat, viemärien kaivuutyöt sekä vesi- ja viemärihuollot, piha-alueiden kaivuutyöt sekä salaojien kaivuut ja remontit.

Tutustu myös muihin palveluihimme, joihin kuuluvat esimerkiksi nosturiautopalvelut sekä teiden kunnossapito.

Talojen perustukset ammattitaidolla

Talojen perustusten teko vaatii erityisosaamista, jota meiltä löytyy runsaasti. Teemme kaikki tarvittavat maanrakennustyöt siten, että rakennuksen ja rakenteiden perustukset kestävät taatusti pitkään. Otamme vastaan kaikenkokoisia urakoita omakoti- ja rivitalojen pohjarakentamisesta isompien kohteiden pohjatöihin.

Ota yhteyttä!

Salaojien rakentaminen ja salaojaremontit kokemuksella

Salaojat on syytä rakentaa ja tarvittaessa saneerata ammattitaidolla, jotta rakennus kestää eikä kosteusvaurioita pääse syntymään. Me tarjoamme sekä salaoja- ja sadevesijärjestelmien rakentamisen että remontoinnin pitkällä kokemuksella ja nykyaikaisella kalustolla, joten pyydä rohkeasti tarjous urakkaasi!

Katso yhteystietomme tästä

Laadukkaat maa-ainekset

Palvelumme kattavat myös kaikkien urakassasi tarvitsemien maa-ainesten toimitukset. Käytämme Destian CE-hyväksyttyjä maa-aineksia ja tarvikkeita.

 

Valikoimaamme kuuluvat:

  • soramurske 0–11 mm

  • soramurske 0–16 mm

  • soramurske 0–31 mm

  • soramurske 0 – 55...63 mm

  • kapilaarisepeli 16–31 mm

  • seulottu sora 0–60 mm

  • seulottu sora 0–100 mm

  • seulottu sora 0–150 mm.

Ota yhteyttä!